Beneficii

un aliat natural pentru sănătate

  • Creasta de cocoș este folosită mai ales în suplimente și produse cosmetice datorită compoziției sale bogate în acid hialuronic și proteine

  • Extractele din creastă de cocoș sunt folosite în suplimente pentru reducerea durerilor articulare (în special în osteoartrită

  • Menține fermitatea și elasticitatea pielii. Se utilizează ca ingredient în injecții dermale și produse anti-îmbătrânire

  • Acidul hialuronic din creasta de cocoș poate contribui la hidratarea ochilor și la menținerea sănătății corneei.

Creasta de cocoș este una dintre cele mai bogate surse naturale de acid hialuronic. Acidul hialuronic menține hidratarea și elasticitatea pielii, lubrifiază articulațiile și susține sănătatea țesutului conjunctiv.

Alegeți varianta care vi se potrivește

Unde ne găsiți

Strada Avram Iancu nr. 233A Sighetu Marmației Maramureș

Contact Us

Call Now Button